WebSecurityScan

 

Behalve adviesdiensten bieden we ook informatiediensten via de website. De informatie biedt ondersteuning bij het opstellen van informatiebeveiligingsplannen en beleid, het ontwikkelen van een informatiebeveiligingsarchitectuur en mogelijke technische en organisatorische maatregelen.Hierbij kunnen we ondersteuning biede via specifieke klantpagina's en bieden we mogelijkheden voor review en onderhoud van uw informatiebeveiligingsplannen.

 

Informatiebeveiliging

Cyberbedreigingen zijn aan de orde van de dag, varierend van gerichte aanvallen tot het "kloppen aan de deur". Een adequate informatiebeveiliging biedt waarborgen voor de continuiteit en betrouwbaarheid van de informatievoorziening. En klanten en medewerkers verwachten dat een bedrijf zorgvuldig met hun gegevens omgaat. 

Informatiebeveiliging is daarom een integraal onderdeel van de ICT voorzieningen. Waarbij niet alleen technische aspecten van belang zijn maar ook organisatorische maatregelen en bewustwording bij medewerkers. In onze architectuur besteden we daarom uitgebreid aandacht aan informatiebeveiliging en de afstemming van de beveiligingsmaatregelen op de organisatie en bedrijfsdoelstellingen. 

De informatiepagina's bieden informatie over onder meer de beveiligingsarchitectuur; risico analyse en beveiligingsplannen. Zie de kennispagina's.......